Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Berghem 5351

Piekenhoef Berghem woningen Fase 4

5351 Berghem

Omschrijving

Op zaterdag 3 november is een gloednieuwe reeks nieuwbouwwoningen van de Piekenhoef in de verkoop gegaan. Met deze laatste bouwfase is de wijk straks helemaal af. Er komen nieuwe types rij- en hoekwoningen, patiobungalows en tweekappers bij in deze populaire buurt in de gemeente Oss, gelegen aan de rand van Berghem en natuurgebied Herperduin. Geïnteresseerd? Loop op 3 november tussen 11.00 en...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 183.500,- tot € 362.000,- Gebruiksoppervlakte 93 m² t/m 160 m² Inhoud 317 m³ t/m 590 m³ Perceeloppervlakte 118 m² t/m 461 m² Start Verkoop 03-11-2018 Aantal kavels 140 Vrij 58 Aantal Bouwtypes 8 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Op zaterdag 3 november is een gloednieuwe reeks nieuwbouwwoningen van de Piekenhoef in de verkoop gegaan. Met deze laatste bouwfase is de wijk straks helemaal af. Er komen nieuwe types rij- en hoekwoningen, patiobungalows en tweekappers bij in deze populaire buurt in de gemeente Oss, gelegen aan de rand van Berghem en natuurgebied Herperduin. Geïnteresseerd? Loop op 3 november tussen 11.00 en 12.00 uur binnen bij de Berchplaets, Sportstraat 3 in Berghem. Daar worden de nieuwe woningtypen gepresenteerd en kun je al je vragen stellen.

Veel keuze
In deze laatste nieuwbouwfase is volop keuze; van rij- en hoekwoningen en tweekappers tot maar liefst drie verschillende soorten patiobungalows. Allemaal aantrekkelijke en comfortabele woningen die door de toepassing van verschillende materialen en gevelstenen ieder net anders zijn. Samen zorgen ze voor het bijzondere en gevarieerde straatbeeld dat de wijk zo typeert. Bovendien voldoen alle woningen aan de actuele nieuwbouweisen en zijn ze onder andere door de duurzame bouwmaterialen erg onderhoudsvriendelijk. De standaard zonnepanelen maken de woningen ook nog eens energiezuinig.

Veel ruimte
De wijk is ruim en groen opgezet met een centraal bospark, twee buurtparken en veel speelterreintjes. En wie dan nog niet genoeg groen heeft gezien, staat zo in Herperduin – onderdeel van natuurgebied de Maashorst. De wijk heeft een brede school met onder andere kinderdagopvang, een fitnesscentrum en dierenarts. De Piekenhoef ligt ook nog eens gunstig aan uitvalswegen en de dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt. Kortom: een hele fijne plek om te wonen. Met alles bij de hand!

Meer weten?
Neem contact op met ons kantoor op 0412-405022 of nieuwbouw@vandenheuvel.nl. We kunnen u alle informatie geven over deze nieuw te bouwen fase.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 183.500,- - € 362.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 93 m² t/m 160 m² Inhoud 317 m³ t/m 590 m³ Perceeloppervlakte 118 m² t/m 461 m² Start Verkoop 03-11-2018 Aantal kavels 140 Vrij 58 Aantal Bouwtypes 8 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.