Huis verkopen Berghem

Woon jij in regio Berghem en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Onze makelaar begeleidt je in het gehele proces van a tot z, passend bij jouw situatie. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengen we graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Waardeberekening Berghem

Wil jij een waarde-indicatie binnen 3 minuten in je mailbox ontvangen? Op basis van jouw omgeving, vergelijkbare woningen en locatie kan je online een waarde berekening laten uitvoeren. Deze waarde-indicatie ontvang je dan binnen 3 minuten in je mailbox!

Wonen in Berghem

Dorpse gezelligheid
Berghem is een dorp aan de rand van Oss. Het verenigingsleven in het dorp Berghem is erg levendig en door de gemoedelijkheid die er leeft binnen de verenigingen is er altijd wat te beleven.
Levendige omgeving
Het dorp biedt vele dagelijkse voorzieningen, maar ook voor een fiets- of wandeltocht ben je in het naastgelegen natuurgebied aan het goede adres.
Groei door nieuwe wijken
Het dorp Berghem heeft in de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt door het realiseren van de wijken Piekenhoef en Het Reut. Beide wijken zorgden voor een explosieve groei van het mooie dorp Berghem.

Jouw makelaar in Berghem

Huis verkopen Berghem

Ben je van plan om te verhuizen en wil je je huidige woning verkopen? Onze verkoopmakelaar helpt je hier graag bij. Wij ontzorgen je van A tot Z en begeleiden je persoonlijk bij misschien wel de grootste aankoop van je leven.

Taxatie Berghem

Heb jij een taxatie nodig van je huis in Berghem? Maak dan een afspraak met onze taxateur voor een gevalideerde taxatie van jouw huis. Wij leveren valide, objectieve en betrouwbare taxatierapportages tegen scherpe tarieven.

Huis kopen Berghem

Op zoek naar een woning in Berghem, maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Eén van onze aankoopmakelaars helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden. Met een gerust hart een huis kopen doe je samen met onze aankoopmakelaar.

Aankoopmakelaar Berghem

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht gevonden en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van een huis in Berghem.

Huis kopen Berghem

Taxatie Berghem

Ben je nog niet zeker of je je woning wilt verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van je huis? Een taxatie bij onze makelaar kan je hier verder bij helpen! Je ontvangt een compleet taxatierapport, die ook kan worden ingezet voor een hypotheek van je nieuwe woning of wijziging van je huidige hypotheek.

Makelaar in Berghem

Twijfel je over de verkoop van je woning en is voor jou de waarde van je woning doorslaggevend? Vraag dan een gratis waardebepaling aan. Ook biedt dit je een richtlijn voor de prijsklasse voor de zoektocht naar een nieuwe woning. Benieuwd naar de waarde van jouw woning in de huidige markt? Vraag dan nu de gratis waardebepaling aan bij jouw makelaar in Berghem.

Huis te koop Berghem

Ben jij op zoek naar een huis te koop in Berghem? Bekijk hier ons aanbod aan woningen in Berghem. Wil je ons hele aanbod zien? Klik dan snel op onderstaande knop.

Jouw makelaar in Berghem

Onze makelaars staan voor je klaar!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Frans en Roeget helpen je graag met het aankopen en verkopen van jouw woning in Berghem.

Hypotheek- en verzekeringsadvies

Van den Heuvel Makelaars voert in samenwerking met haar zusterbedrijf, Cofidi, hypotheek- en assurantiebemiddeling uit. Onze adviseurs zoeken voor jou uit welk product het beste bij je past. Hierbij maken ze gebruik van het aanbod van verschillende en gerenommeerde partners. Zo staan ze garant voor een goed advies en scherpe tarieven!

Hypotheekadvies Berghem

Hypotheekadvies Berghem

Ben je op zoek naar hypotheekadvies in Berghem? Van den Heuvel Makelaars heeft zijn hypotheek- en assurantiebemiddeling ondergebracht bij haar zusterbedrijf, Cofidi. In samenwerking zoeken we voor jou uit welke hypotheek het beste bij je past.

Verzekeringsadvies Berghem

Zoek je de juiste verzekering voor jouw situatie maar kom je er niet helemaal uit? De adviseurs van Van den Heuvel Makelaars helpen je graag verder. We kijken uitgebreid naar de wensen en je huidige situatie. Op basis hiervan geven wij een advies over welke verzekering het meest passend is.

Advies over verzekeringen en hypotheken in Berghem?

Onze adviseurs helpen je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Ron, Christiaan en Jerry helpen je graag met het vinden van de juiste hypotheek en verzekering die past bij jouw situatie.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Van den Heuvel makelaars
Oostwal 241
5341 KN Oss

Back to top