Bedrijfsmakelaar Oss

Van den Heuvel makelaars voor uw commercieel vastgoed

Kantoorruimte, winkelpand, bedrijfsruimte of beleggingsobject? Bij Van den Heuvel makelaars kunt u rekenen op een deskundige begeleiding bij het kopen, verkopen, (ver)huren of taxeren van een bedrijfsobject. Daarnaast nemen we een gedegen taxatie van bedrijfspanden voor onze rekening. Ons enthousiaste en gedreven team heeft genoeg ervaring op het gebied van bedrijfsmakelaardij. Hierdoor kunnen ze u het beste advies geven, afgestemd op uw wensen en behoeftes.

Maak kennis met de bedrijfsmakelaars

Bedrijfsmakelaar Oss

BOG Taxatie

Een goede taxatie is van grote waarde voor zowel koop, verkoop, huur of verhuur. Wij taxeren bedrijfsgebouwen voor eigen gebruik, maar ook voor commercieel vastgoed zoals verhuurde bedrijfsobjecten. Of het nu gaat om een winkel, kantoor, opslagruimte of de realisatiewaarde van een nieuwbouwproject, bij ons zijn taxaties mogelijk in allerlei soorten bedrijfs onroerend goed. We stellen taxatierapporten op volgens het TMI (Taxatie Management Instituut). Dit betekent dat uw bedrijfstaxatie altijd uitgevoerd wordt op een hoog, professioneel niveau dat voldoet aan alle richtlijnen van uw bank.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Begeleiding bij de huur en verhuur van bedrijfspanden (o.a. verhuurstrategie, contractering, onderhandeling)
  • Begeleiding bij de aan- en verkoop van bedrijfspanden (o.a. verkoopstrategie, contractering, onderhandeling)
  • Taxatie van bedrijfspanden
  • Bedrijfsscan voor bedrijven
  • Advies en screening van koop- en huurcontracten

Vrijblijvend adviesgesprek

Verkopen & verhuren

De verkoop of verhuur van uw bedrijfspand is voor u geen dagelijkse bezigheid. Voor ons is dat het wel. Om het beste resultaat te kunnen behalen met de verkoop of verhuur van uw commercieel vastgoed, is een goed plan onmisbaar. Welke doelgroep past bij het bedrijfsobject? Onder welke condities kunt u de bedrijfsruimte het best aanbieden? Wij maken een uitgebreide analyse voor het succesvol vermarkten van uw vastgoed. Op die manier wordt uw pand weloverwogen voor u in de markt gezet.

Kopen & huren

Een bedrijfspand kopen of huren is niet iets wat u dagelijks doet. Het is een weloverwogen beslissing. Onze bedrijfsmakelaars weten hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van een organisatie en begeleiden u graag. Wij kennen de markt als geen ander. We beschikken over een groot relatienetwerk en hebben inzicht in actuele informatiesystemen voor zakelijk vastgoedaanbod. Dankzij onze lokale en regionale marktkennis, weten wij welke potentiële kopers, verkopers, huurders en verhuurders er voor ieder zakelijk pand zijn. Ons doel is om de juiste partijen bij elkaar te brengen.


Uw bedrijfsmakelaar in Oss

Gevalideerde taxatierapporten
Valide taxaties conform de laatste richtlijnen van het NWWI
Korte lijntjes en snelle service
Een afspraak met onze bedrijfsmakelaar en taxateur is snel gemaakt. Binnen elke dagen na de taxatie ontvangt u een volwaardig rapport
Fullservice begeleiding
Of het gaat om de aankoop, verkoop, verhuur of huur van uw bedrijfspand, Van den Heuvel Makelaars ontzorgt u gedurende het hele traject.

Vragen of een afspraak inplannen?

Heeft u een (BOG) taxatie van een bedrijfspand nodig? Wilt u een bedrijfspand kopen of huren, of zijn er plannen om een object te verkopen of te verhuren? Van den Heuvel kan u hierbij van dienst zijn. Wij staan dankzij onze ervaring garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid. Neem contact met ze op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in.

Neem contact op met onze bedrijfsmakelaar

Vul hieronder jouw gegevens in of neem direct contact op door te bellen of te mailen.

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op.

Van den Heuvel makelaars
Oostwal 241
5341 KN Oss

Back to top