Huis kopen in Oss?
Schakel onze aankoopmakelaar in

Aankoopmakelaar in Oss

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
Wij brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Je bent er snel bij
Met een aankoopmakelaar heb je een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet een aankoopmakelaar al wat er te koop komt te staan.

Bemachtig jouw droomhuis met ons als aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar in Oss en omgeving is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Een woning kopen dat doe je niet elke dag. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij van Van den Heuvel makelaars begeleiden en adviseren je graag bij de duurste aankoop van je leven. Wij begrijpen dat liefde je soms blind maakt, ook voor dat geweldige huis. Maar als ervaren makelaars laten we ons niet leiden door emoties en waken wij over jouw wensen en behoeften. Het is ons vak om ervoor te zorgen dat jij je nieuwe huis koopt voor de laagst mogelijke prijs en tegen de beste voorwaarden.

Maak kennis met de aankoopmakelaar

Onze gratis zoekservice

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning in Oss en omstreken, maar lukt het maar niet om jouw droomhuis te vinden? Schrijf je dan in voor onze gratis zoekservice. Jij wordt dan als eerste op de hoogte gehouden van het nieuwste aanbod dat voldoet aan jouw wensen en eisen. Zo mis jij nooit meer een woning.

Schrijf je in voor de zoekservice

Huis kopen in Oss e.o.

Ben je er over uit, en wil je een huis gaan aankopen in de regio Oss? Onze aankoopmakelaar staat je graag bij met raad en daad.

Met onze aankoopmakelaar sta je sterker

 • Wij gaan doelgericht met jou op zoek naar jouw droomwoning en gaan met je mee tijdens bezichtigingen.
 • Je krijgt per woning een helder overzicht van de plus- en minpunten, met bijbehorend matchpercentage.
 • Altijd direct het best passende actuele aanbod per app en mail.

  Ik wil gratis aankoopadvies

  Huis kopen Oss

  Wij begeleiden je stap voor stap

  Hebben we samen de juiste woning gevonden? Dan zetten we graag nog een stapje extra, om er zeker van te zijn dat het een goede koop is. We kijken goed naar de waarde van de woning, zijn er gebreken? Is er sprake van risico's? Hoe zit het met het bestemmingsplan? Wij kijken objectief naar de aankoop om je zo professionele en juridische ondersteuning te kunnen bieden tijdens het aankopen. Onze adviezen zijn altijd eerlijk en reëel.

  Ben je erover uit? Dan starten de onderhandelingen met de verkopende partij. Ook hierbij ontzorgen wij je van A tot Z. Voor ons als aankoopmakelaar is dit ons dagelijkse werk, waardoor wij gegarandeerd streven naar het beste resultaat.

  Plan een kennismakingsgesprek

  Aankoopmakelaar Oss

  Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul onderstaande formulier in of bel ons gerust op 0412 - 405 022 of stuur ons een appje naar 06 - 25146074.

  Wat onze klanten vinden:

  9.0 Dhr. Michaël van de Giessen Havikskruid 49 22 sep. 2022

  Zeer tevreden over deze makelaar. Al voor de tweede keer een huis verkocht via Van den Heuvel. Zeer deskundig, goed advies en gaan grondig en nauwkeurig te werk. Weten wat er speelt op de huizenmarkt...

  9.0 Bjorn van Disseldorp St. Willibrordusstraat 5 12 sep. 2022

  Dhr v/d Heuvel heeft een goede berekening gemaakt over wat de woning zou opbrengen. Zijn collega dhr Brands heeft de onderhandeling naar tevredenheid uitgevoerd en na elke bezichtiging terug...

  8.0 Anoniem Lisztgaarde 300 11 sep. 2022

  Goed contact. Wij wilden ivm privé omstandigheden op korte termijn de foto’s gemaakt hebben van het huis. Hier werkte ze volledig in mee om dit voor elkaar te krijgen. Communicatie was open en...

  9.3 Dhr. van Hensbergen Beukenstraat 16 04 sep. 2022

  Vanaf het eerste moment heeft Frans van den Heuvel ons op de juiste manier geholpen met het verkopen van ons huis. Het contact verliep heel persoonlijk en professioneel. Ook de tips en aandachtspunten...

  8.5 Monique Roza Achtmorgenstraat 4 25 aug. 2022

  Contact was over het algemeen heel goed. Fijn overleg vooraf over het plan van aanpak qua inrichtingvan de woning, vraagprijs enzovoort. De bezichtigingen zijn keurig verzorgd en goed geregeld qua...

  7.8 Anoniem Kuipers-Rietbergstraat 13 17 aug. 2022

  Nette goede deskundige begeleiding, prima makelaar. Goede informatievoorziening vooraf verkooptraject. Bereikbaarheid en keuze communicatiemiddel (telefoon, whatsapp, mail) wellicht verbeterpuntje.

  8.8 Dhr. Theo van Rooij Pachthoeve 24 22 jul. 2022

  Het contact verliep prima wij hebben Helemaal geen klachten. Het huis was snel verkocht en we hebben er een Prima prijs voor gekregen.

  8.0 Anoniem Tournooiveld 11 21 jul. 2022

  Makelaar was goed op de hoogte van verkoopprijzen vergelijkbare woningen. Goed intakegesprek. Contact gedurende verkoop had wat beter/frequenter gekund.

  8.0 Dhr. Willie Gielis Knopkruid 26 21 jul. 2022

  Fijn overleg en advies, ook bereid om te luisteren naar onze mening. Onderhandelingen en advies naar potentiële kopers goed.

  9.3 Dhr. Geert Ariëns Hescheweg 34 17 jun. 2022

  Prettige makelaar met een reële blik op de markt. Durft aan te pakken bij veranderingen op de markt en handelt doortastend bij contacten met zowel de klant als met mogelijke kopers.

  Start de zoektocht naar jouw droomhuis!

  Gratis zoekopdracht!

  Van den Heuvel makelaars
  Oostwal 241
  5341 KN Oss

  Back to top

  Wat is mijn huis waard?

  Bereken direct online!