Jouw aankoopmakelaar in Oss

Met een aankoopmakelaar sta je sterker

Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.

Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren

Wij brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.

Je bent er snel bij

Met een aankoopmakelaar heb je een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet een aankoopmakelaar al wat er te koop komt te staan.

Bemachtig jouw droomhuis met ons als aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Een woning kopen dat doe je niet elke dag. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij van Van den Heuvel makelaars begeleiden en adviseren je graag bij de duurste aankoop van je leven. Wij begrijpen dat liefde je soms blind maakt, ook voor dat geweldige huis. Maar als ervaren makelaars laten we ons niet leiden door emoties en waken wij over jouw wensen en behoeften. Het is ons vak om ervoor te zorgen dat jij je nieuwe huis koopt voor de laagst mogelijke prijs en tegen de beste voorwaarden.

Geen gedoe

Het kopen van een huis is een heel geregel. Afspraken plannen, huizen bekijken, de reële waarde bepalen, onderhandelen, een bouwkundige keuring regelen en de koopovereenkomst controleren. Dit nemen wij je allemaal uit handen. Zo kun jij je focussen op jouw nieuwe woning.

Huis aankopen in Oss

Ben je er over uit, en wil je een huis gaan aankopen in de regio Oss? Onze aankoopmakelaar staat je graag bij met raad en daad.

Met onze aankoopmakelaar sta je sterker

 • Wij gaan doelgericht met jou op zoek naar jouw droomwoning en gaan met je mee tijdens bezichtigingen.
 • Je krijgt per woning een helder overzicht van de plus- en minpunten, met bijbehorend matchpercentage.
 • Altijd direct het best passende actuele aanbod per app en mail.

  Ik wil gratis aankoopadvies

  Nieuwe woning gekregen

  Wij begeleiden je stap voor stap

  Hebben we samen de juiste woning gevonden? Dan zetten we graag nog een stapje extra, om er zeker van te zijn dat het een goede koop is. We kijken goed naar de waarde van de woning, zijn er gebreken? Is er sprake van risico's? Hoe zit het met het bestemmingsplan? Wij kijken objectief naar de aankoop om je zo professionele en juridische ondersteuning te kunnen bieden tijdens het aankopen. Onze adviezen zijn altijd eerlijk en reëel.

  Ben je erover uit? Dan starten de onderhandelingen met de verkopende partij. Ook hierbij ontzorgen wij je van A tot Z. Voor ons als aankoopmakelaar is dit ons dagelijkse werk, waardoor wij gegarandeerd streven naar het beste resultaat.

  Hulp nodig bij de aankoop van jouw woning?

  Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul onderstaande formulier in of bel ons gerust op 0412 - 405 022 of stuur ons een appje naar 06 - 25146074.

  Wat onze klanten vinden:

  10

  Onbekend

  Lijnzaadstraat 2 a 21 sep. 2021

  Al tijdens mijn allereerste telefonisch contact met de heer vd Heuvel en direct daarna persoonlijke contact voelde het goed! Deskundig, duidelijk, meedenkend enz. In korte tijd huis van mijn moeder...

  9.8

  Dhr. Platenburg

  Hertogin Hermingardisstraat 3 14 sep. 2021

  Fijne communicatie met roeget en zijn team ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen omtrent de verkoop van de woning bedankt voor jullie goede zorgen

  9.0

  Dhr. Peters

  Haam 7 28 jul. 2021

  Van begin af aan is Frans vd Heuvel duidelijk en correct geweest. De zaken voorgespiegeld zoals ze werkelijk waren. En niet te vergeten de ondersteuning van Frans door zijn binnendienst, vooral Lieke...

  7.5

  Onbekend

  Bergse Heihoek 50 14 jul. 2021

  Mede dankzij een perfecte presentatie ons huis in deze weliswaar overspannen markt tegen een goede prijs in zeer korte tijd verkocht.

  9.0

  Dhr. Roelofs

  Schoolstraat 59 23 jun. 2021

  Zeer correcte makelaar die alles nakomt wat hij beloofde, heeft bij ons geen steekje laten vallen.

  9.0

  Mevr. Anke van de Broek

  Landweerstraat-Noord 102 22 mei 2021

  Fijne medewerkers. Alle begrip en alle tijd gehad voor ons. Telefonisch altijd bereikbaar. Dit is in mijn familie het tweede huis dat verkocht is door van den Heuvel makelaars. Ik zou zeker een...

  7.5

  Dhr. Christian Aarts

  Margrietlaan 2 11 mei 2021

  Heel fijn was perfect .? Dus was keurig op tijd met de afspraken , Zo dat we tijdig konden gaan en weer terug komen. Klant vriendelijk en nette begeleiding nee wij hebben daar . helemaal geen klachten...

  9.0

  Onbekend

  Looveltlaan 61 07 mei 2021

  Ondanks de beperkingen door Corona verliep het contact goed, er werd uitgebreid tijd genomen en zaken werden duidelijk en reëel uitgelegd. Hierdoor zijn de verwachtingen ook waargemaakt. Informatie...

  7.5

  Onbekend

  Sibeliuslaan 62 05 mei 2021

  In eerste instantie verliep de communicatie tussen Van der Krabben en Van den Heuvel niet zo vlot waardoor wij later zijn ingestroomd. Maar het contact met de makelaar verliep naderhand goed.

  9.0

  Onbekend

  Smits van Oijenweg 23 27 apr. 2021

  Verkoop is goed en snel gegaan, we werden continu op de hoogte gehouden. Wij zijn over het geheel zeer tevreden.

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Van den Heuvel makelaars
  Oostwal 241
  5341 KN Oss

  Back to top

  Wat is mijn huis waard?

  Kom er in slechts 3 minuten achter!

  Bereken direct online