Huis kopen in Oss?
Schakel onze aankoopmakelaar in

Aankoopmakelaar in Oss

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
Wij brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Je bent er snel bij
Met een aankoopmakelaar heb je een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet een aankoopmakelaar al wat er te koop komt te staan.

Bemachtig jouw droomhuis met ons als aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar in Oss en omgeving is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Een woning kopen dat doe je niet elke dag. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij van Van den Heuvel makelaars begeleiden en adviseren je graag bij de duurste aankoop van je leven. Wij begrijpen dat liefde je soms blind maakt, ook voor dat geweldige huis. Maar als ervaren makelaars laten we ons niet leiden door emoties en waken wij over jouw wensen en behoeften. Het is ons vak om ervoor te zorgen dat jij je nieuwe huis koopt voor de laagst mogelijke prijs en tegen de beste voorwaarden.

Maak kennis met de aankoopmakelaar

Onze gratis zoekservice

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning in Oss en omstreken, maar lukt het maar niet om jouw droomhuis te vinden? Schrijf je dan in voor onze gratis zoekservice. Jij wordt dan als eerste op de hoogte gehouden van het nieuwste aanbod dat voldoet aan jouw wensen en eisen. Zo mis jij nooit meer een woning.

Schrijf je in voor de zoekservice

Huis kopen in Oss e.o.

Ben je er over uit, en wil je een huis gaan aankopen in de regio Oss? Onze aankoopmakelaar staat je graag bij met raad en daad.

Met onze aankoopmakelaar sta je sterker

 • Wij gaan doelgericht met jou op zoek naar jouw droomwoning en gaan met je mee tijdens bezichtigingen.
 • Je krijgt per woning een helder overzicht van de plus- en minpunten, met bijbehorend matchpercentage.
 • Altijd direct het best passende actuele aanbod per app en mail.

  Ik wil gratis aankoopadvies

  Huis kopen Oss

  Wij begeleiden je stap voor stap

  Hebben we samen de juiste woning gevonden? Dan zetten we graag nog een stapje extra, om er zeker van te zijn dat het een goede koop is. We kijken goed naar de waarde van de woning, zijn er gebreken? Is er sprake van risico's? Hoe zit het met het bestemmingsplan? Wij kijken objectief naar de aankoop om je zo professionele en juridische ondersteuning te kunnen bieden tijdens het aankopen. Onze adviezen zijn altijd eerlijk en reëel.

  Ben je erover uit? Dan starten de onderhandelingen met de verkopende partij. Ook hierbij ontzorgen wij je van A tot Z. Voor ons als aankoopmakelaar is dit ons dagelijkse werk, waardoor wij gegarandeerd streven naar het beste resultaat.

  Plan een kennismakingsgesprek

  Aankoopmakelaar Oss

  Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul onderstaande formulier in of bel ons gerust op 0412 - 405 022 of stuur ons een appje naar 06 - 25146074.

  Wat onze klanten vinden:

  8.8 Anoniem Jonkers van Ossstraat 64 28 sep. 2023

  Het contact was prettig ontspannen. Het kantoor maar ook de makelaar zelf makelaar was goed bereikbaar. Goed overleg tussen de verschillende medewerkers, iedereen is goed op de hoogte van de...

  8.2 Mevr. Van der Meijden Oostwal 164 27 sep. 2023

  Duidelijke communicatie, laagdrempelig kantoor . Vriendelijke makelaar . Goed beeld van de lokale markt

  10 Anoniem Pastoor van Weerdtstraat 11 22 sep. 2023

  Vanaf de eerste kennismaking tot en met de overdracht: het was een feestje om met Frans en zijn team ons ouderlijk huis te verkopen. Zeer goede kennis van de markt, uitstekende adviezen, goede visie...

  8.5 Dhr. Mja Bettgens Asterstraat 38 22 sep. 2023

  Door het speciale karakter van het huis en de veranderingen in de markt werd hier heel kreatief met wensen en eisen om gegaan 👍

  10 Wim Klaassen 18 sep. 2023

  Zeer tevreden over Frans en zijn team, ons appartement was snel verkocht met uitstekende communicatie wat wij heel belangrijk vinden, ook de financiering van onze nieuwe aankoop is verzorgd door...

  8.0 Mevr. Tempelmans Plat Osseweg 42 05 sep. 2023

  Alles prima verlopen , service en communicatie vooral van de medewerkster/ secretaresse is prima.

  9.5 Mevr. van Griensven Kromstraat 2 23 aug. 2023

  Het contact was steeds goed behalve bij het bord te koop plaatsen dat wisten wij niet. Contact daarover gehad en uitleg gehad. Verder hele goede adviezen gehad.

  9.5 Anoniem Oijenseweg 234 11 aug. 2023

  Goede ervaringen met deze makelaar, alles prima geregeld! Duidelijke communicatie, werd van elke actie op de hoogte gebracht via mail en/of Whatsapp.

  8.5 Anoniem Grotestraat 1 a 26 jul. 2023

  Wel te verdenken over de makelaar Maar jammer dat we alles zelf moesten invullen en kijken via... ,kan me aardig redden op de computer maar dit vind ik te veel voor oudere mensen ,gelukkig de kinderen...

  10 Anoniem Monseigneur Borretstraat 7 24 jul. 2023

  Ik heb vele huizen in mijn leven (68) gekocht en verkocht. Een betere makelaar ben ik niet tegen gekomen. Deze goede man, Frans van den Heuvel, doet wat hij heeft beloofd. In een woord: aanrader dus!

  Start de zoektocht naar jouw droomhuis!

  Gratis zoekopdracht!

  Van den Heuvel makelaars
  Oostwal 241
  5341 KN Oss

  Back to top

  Online waardecheck

  Ontdek de waarde van je huis binnen 3 minuten!

  Bereken direct