Huis kopen in Oss?
Schakel onze aankoopmakelaar in

Opfunda beoordeeld met: 8,7

Aankoopmakelaar in Oss

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
Wij brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Je bent er snel bij
Met een aankoopmakelaar heb je een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet een aankoopmakelaar al wat er te koop komt te staan.

Starter, doorstromer of terugstromer?

Voor elke levenssituatie ontvang je passend advies!

Starters

Als starter zet jij de eerste stappen op de woningmarkt. Je wilt een huis kopen, een lening afsluiten en precies weten wat er allemaal bij komt kijken. Wij wijzen je de weg.

Doorstromers

Heb jij al een koophuis, maar ga je deze verkopen om een nieuw huis te kopen? Als doorstromer kun je profiteren van de overwaarde bij verkoop. Ook heb je al een hypotheek gehad en dit heeft invloed op je nieuwe hypotheek. Wij helpen je bij alle stappen met onze totaalservice.

Terugstromers

Opzoek naar een levensloopbestendige woning? Verkoop uw huidige woning met zorg en aandacht met onze experts. Alles wordt volledig geregeld zodat u zonder zorgen de stap maakt.

Bemachtig jouw droomhuis met ons als aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar in Oss en omgeving is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Een woning kopen dat doe je niet elke dag. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij van Van den Heuvel makelaars begeleiden en adviseren je graag bij de duurste aankoop van je leven. Wij begrijpen dat liefde je soms blind maakt, ook voor dat geweldige huis. Maar als ervaren makelaars laten we ons niet leiden door emoties en waken wij over jouw wensen en behoeften. Het is ons vak om ervoor te zorgen dat jij je nieuwe huis koopt voor de laagst mogelijke prijs en tegen de beste voorwaarden.

Maak kennis met de aankoopmakelaar

Onze gratis zoekservice

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning in Oss en omstreken, maar lukt het maar niet om jouw droomhuis te vinden? Schrijf je dan in voor onze gratis zoekservice. Jij wordt dan als eerste op de hoogte gehouden van het nieuwste aanbod dat voldoet aan jouw wensen en eisen. Zo mis jij nooit meer een woning.

Schrijf je in voor de zoekservice

Huis kopen in Oss e.o.

Ben je er over uit, en wil je een huis gaan aankopen in de regio Oss? Onze aankoopmakelaar staat je graag bij met raad en daad.

Met onze aankoopmakelaar sta je sterker

 • Wij gaan doelgericht met jou op zoek naar jouw droomwoning en gaan met je mee tijdens bezichtigingen.
 • Je krijgt per woning een helder overzicht van de plus- en minpunten, met bijbehorend matchpercentage.
 • Altijd direct het best passende actuele aanbod per app en mail.

  Ik wil gratis aankoopadvies

  Huis kopen Oss

  Wij begeleiden je stap voor stap

  Hebben we samen de juiste woning gevonden? Dan zetten we graag nog een stapje extra, om er zeker van te zijn dat het een goede koop is. We kijken goed naar de waarde van de woning, zijn er gebreken? Is er sprake van risico's? Hoe zit het met het bestemmingsplan? Wij kijken objectief naar de aankoop om je zo professionele en juridische ondersteuning te kunnen bieden tijdens het aankopen. Onze adviezen zijn altijd eerlijk en reëel.

  Ben je erover uit? Dan starten de onderhandelingen met de verkopende partij. Ook hierbij ontzorgen wij je van A tot Z. Voor ons als aankoopmakelaar is dit ons dagelijkse werk, waardoor wij gegarandeerd streven naar het beste resultaat.

  Plan een kennismakingsgesprek

  Stel je vraag aan onze makelaar

  Aankoopmakelaar Oss

  Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul onderstaande formulier in of bel ons gerust op 0412 - 405 022 of stuur ons een appje naar 06 - 25146074.

  Wat onze klanten vinden:

  9.3 Carola Peeters Monseigneur Borretstraat 14 05 jun. 2024

  Wij hebben het contact met Frans van den Heuvel als bijzonder goed en prettig ervaren. Hij is betrokken, nuchter, luistert goed en past dit direct toe in zijn advisering. Een echte no nonsens man....

  9.0 Anoniem Magnolia 10 15 apr. 2024

  Heb vanuit het verleden al veel contact met Frans en zijn medewerkers en als die niet goed zouden zijn geweest had ik niet voor hem resp. zijn kantoor gekozen. Kortom dik tevreden

  7.0 Anoniem Lithse Dijk 55 13 apr. 2024

  Ik was beslist tevreden over deze makelaar. Maar ik heb tevoren nooit met een makelaar te maken gehad, dus gedetailleerder kan ik hem niet beoordelen.

  9.3 Mevr. Kosters Braakstraat 116 10 apr. 2024

  Het contact was uitstekend altijd bereikbaar en zeer vriendelijk, ook wordt er goed mee gedacht over je persoonlijke situatie, kortom Top makelaar vriendelijk correct en stipt.

  8.5 Dhr. Van Houtum Wanmolen 33 08 apr. 2024

  Contact verliep goed. Waren altijd goed bereikbaar voor vragen. En snelle afhandeling van de overeenkomsten.

  10 Anoniem Singel 1940-1945 66 04 apr. 2024

  Makelaar prima, Heb alleen gedoe met de Funda beoordeling. Eerst moet ik weer gaan spitten in de berg met duizend wachtwoorden (want ik moet zonodig inloggen voor een beoordeling, stuur gewoon een...

  10 Mevr. Joelle Woodroffe Wolvepad 20 03 apr. 2024

  We zijn goed geholpen met de verkoop van ons huis. Er wordt vooraf al heel duidelijk uitleg gegeven hoe alles verloopt. Ook is er altijd iemand bereikbaar als je vragen hebt. Je word gedurende de...

  8.5 Anoniem Maanstraat 12 28 mrt. 2024

  Contact was goed en elke vraag werd snel beantwoord. Dat was telefonisch, via mail en via berichten in move.

  8.8 Mevr. Theunisse Oostwal 265 27 mrt. 2024

  Alles is goed en soepel verlopen. Korte lijntjes en hulpvaardige medewerkers. Hele snelle verkoop dus super tevreden!

  9.3 Simon bertens Deken van der Cammenweg 23 20 mrt. 2024

  Goede inschatting van de prijs. Contact met bureau is goed. Alles op tijd geregeld. Rustige, zakelijke maar ook warme makelaar

  Wil je een huis kopen in Oss?

  Neem contact op met onze aankoopmakelaar

  Frans en Roeget begeleiden je bij het vinden én kopen van jouw droomhuis!

  Start de zoektocht naar jouw droomhuis!

  Gratis zoekopdracht!

  Van den Heuvel makelaars
  Oostwal 241
  5341 KN Oss

  Back to top