Aankoopmakelaar in Oss

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
Wij brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Je bent er snel bij
Met een aankoopmakelaar heb je een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet een aankoopmakelaar al wat er te koop komt te staan.

Bemachtig jouw droomhuis met ons als aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar in Oss en omgeving is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Een woning kopen dat doe je niet elke dag. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij van Van den Heuvel makelaars begeleiden en adviseren je graag bij de duurste aankoop van je leven. Wij begrijpen dat liefde je soms blind maakt, ook voor dat geweldige huis. Maar als ervaren makelaars laten we ons niet leiden door emoties en waken wij over jouw wensen en behoeften. Het is ons vak om ervoor te zorgen dat jij je nieuwe huis koopt voor de laagst mogelijke prijs en tegen de beste voorwaarden.

Huis kopen in Oss zonder gedoe

Het kopen van een huis is een heel geregel. Afspraken plannen, huizen bekijken, de reële waarde bepalen, onderhandelen, een bouwkundige keuring regelen en de koopovereenkomst controleren. Dit nemen wij je allemaal uit handen. Zo kun jij je focussen op jouw nieuwe woning.

Huis kopen in Oss e.o.

Ben je er over uit, en wil je een huis gaan aankopen in de regio Oss? Onze aankoopmakelaar staat je graag bij met raad en daad.

Met onze aankoopmakelaar sta je sterker

 • Wij gaan doelgericht met jou op zoek naar jouw droomwoning en gaan met je mee tijdens bezichtigingen.
 • Je krijgt per woning een helder overzicht van de plus- en minpunten, met bijbehorend matchpercentage.
 • Altijd direct het best passende actuele aanbod per app en mail.

  Ik wil gratis aankoopadvies

  Huis kopen Oss

  Wij begeleiden je stap voor stap

  Hebben we samen de juiste woning gevonden? Dan zetten we graag nog een stapje extra, om er zeker van te zijn dat het een goede koop is. We kijken goed naar de waarde van de woning, zijn er gebreken? Is er sprake van risico's? Hoe zit het met het bestemmingsplan? Wij kijken objectief naar de aankoop om je zo professionele en juridische ondersteuning te kunnen bieden tijdens het aankopen. Onze adviezen zijn altijd eerlijk en reëel.

  Ben je erover uit? Dan starten de onderhandelingen met de verkopende partij. Ook hierbij ontzorgen wij je van A tot Z. Voor ons als aankoopmakelaar is dit ons dagelijkse werk, waardoor wij gegarandeerd streven naar het beste resultaat.

  Aankoopmakelaar Oss

  Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul onderstaande formulier in of bel ons gerust op 0412 - 405 022 of stuur ons een appje naar 06 - 25146074.

  Wat onze klanten vinden:

  7.8 Anoniem De Bongerd 47 25 mrt. 2022

  De service was prima. Goed contact met de makelaar. Ze weten wat er speelt op de huizenmarkt in deze buurt.

  10 Anoniem Pastoor van Hapertstraat 17 16 mrt. 2022

  Het contact met de makelaar verliep goed Werd meteen geïnformeerd over eventuele bezichtiging en andere belangrijke informatie

  7.8 Onbekend Hyacinth 122 18 feb. 2022

  Positief ervaring in zijn algemeenheid. Voldeed aan verwachting. Kantoor altijd bereikbaar voor uitleg.

  7.8 Onbekend Hyacinth 122 17 feb. 2022

  Positief ervaring in zijn algemeenheid. Voldeed aan verwachting. Kantoor altijd bereikbaar voor uitleg.

  9.3 Dhr. Wijnakker Rondestraat 8 27 jan. 2022

  Kennis van zaken , snelle en correcte afhandeling bij de verkoop . Als wij iets te verkopen of te kopen hebben in de toekomst komen wij zeker terug .

  9.3 Dhr. Wijnakker Rondestraat 8 26 jan. 2022

  Kennis van zaken , snelle en correcte afhandeling bij de verkoop . Als wij iets te verkopen of te kopen hebben in de toekomst komen wij zeker terug .

  10 Mario Vleugels 14 jan. 2022

  Na vijf jaar geleden mijn huis gekocht te hebben waarbij vd Heuvel optrad als makelaar van de verkopende partij, kan ik niet anders zeggen dat de service ook nu na deze tijd nog steeds optimaal is....

  9.3 Onbekend Kapelhof 10 14 dec. 2021

  Fijne makelaar. Hebben erg fijn met Roeget Brands kunnen werken. Fijne makelaar. Hebben erg fijn met Roeget Brands kunnen werken. Fijne makelaar. Hebben erg fijn met Roeget Brands kunnen werken.

  9.3 Onbekend Kapelhof 10 13 dec. 2021

  Fijne makelaar. Hebben erg fijn met Roeget Brands kunnen werken. Fijne makelaar. Hebben erg fijn met Roeget Brands kunnen werken. Fijne makelaar. Hebben erg fijn met Roeget Brands kunnen werken.

  10 Onbekend Lijnzaadstraat 2 a 21 sep. 2021

  Al tijdens mijn allereerste telefonisch contact met de heer vd Heuvel en direct daarna persoonlijke contact voelde het goed! Deskundig, duidelijk, meedenkend enz. In korte tijd huis van mijn moeder...

  Start de zoektocht naar jouw droomhuis!

  Gratis zoekopdracht!

  Van den Heuvel makelaars
  Oostwal 241
  5341 KN Oss

  Back to top

  Wat is mijn huis waard?

  Kom er in slechts 3 minuten achter!

  Bereken direct online