Wij zijn trots op onze beoordelingen en dat laten wij graag aan je zien.



Dit vinden onze klanten

Bij Van den Heuvel makelaars zetten wij alles op alles voor onze klanten. Dit wordt gewaardeerd en dit zien wij terug in onze beoordelingen. Deze beoordelingen laten wij natuurlijk graag aan je zien.

8.8 Dhr. Theo van Rooij Pachthoeve 24 22 jul. 2022

Het contact verliep prima wij hebben Helemaal geen klachten. Het huis was snel verkocht en we hebben er een Prima prijs voor gekregen.

8.0 Dhr. Willie Gielis Knopkruid 26 21 jul. 2022

Fijn overleg en advies, ook bereid om te luisteren naar onze mening. Onderhandelingen en advies naar potentiële kopers goed.

8.0 Anoniem Tournooiveld 11 21 jul. 2022

Makelaar was goed op de hoogte van verkoopprijzen vergelijkbare woningen. Goed intakegesprek. Contact gedurende verkoop had wat beter/frequenter gekund.

9.3 Dhr. Geert Ariëns Hescheweg 34 17 jun. 2022

Prettige makelaar met een reële blik op de markt. Durft aan te pakken bij veranderingen op de markt en handelt doortastend bij contacten met zowel de klant als met mogelijke kopers.

9.0 Mevr. Wilma Hunze-Sijnen Laanderhof 105 11 mei 2022

Heel goed we werden goed begeleid hele fijne samenwerking ook na bezichtiging direct contact dat je wist wat de kijker er van vond

9.0 Anoniem Zalm 8 19 apr. 2022

Het contact verliep zeer gemoedelijk, je wordt er vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Ook komen ze open en eerlijk over en was de drempel om er binnen te stappen zeer laag wat wij als zeer...

7.8 Anoniem De Bongerd 47 25 mrt. 2022

De service was prima. Goed contact met de makelaar. Ze weten wat er speelt op de huizenmarkt in deze buurt.

7.8 Anoniem De Bongerd 47 24 mrt. 2022

De service was prima. Goed contact met de makelaar. Ze weten wat er speelt op de huizenmarkt in deze buurt.

10 Anoniem Pastoor van Hapertstraat 17 16 mrt. 2022

Het contact met de makelaar verliep goed Werd meteen geïnformeerd over eventuele bezichtiging en andere belangrijke informatie

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Van den Heuvel makelaars
Oostwal 241
5341 KN Oss

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Kom er in slechts 3 minuten achter!

Bereken direct online