Wij zijn trots op onze beoordelingen en dat laten wij graag aan je zien.


Dit vinden onze klanten

Bij Van den Heuvel makelaars zetten wij alles op alles voor onze klanten. Dit wordt gewaardeerd en dit zien wij terug in onze beoordelingen. Deze beoordelingen laten wij natuurlijk graag aan je zien.

7.8 Anoniem De Bongerd 47 25 mrt. 2022

De service was prima. Goed contact met de makelaar. Ze weten wat er speelt op de huizenmarkt in deze buurt.

10 Anoniem Pastoor van Hapertstraat 17 16 mrt. 2022

Het contact met de makelaar verliep goed Werd meteen geïnformeerd over eventuele bezichtiging en andere belangrijke informatie

7.8 Onbekend Hyacinth 122 18 feb. 2022

Positief ervaring in zijn algemeenheid. Voldeed aan verwachting. Kantoor altijd bereikbaar voor uitleg.

7.8 Onbekend Hyacinth 122 17 feb. 2022

Positief ervaring in zijn algemeenheid. Voldeed aan verwachting. Kantoor altijd bereikbaar voor uitleg.

9.3 Dhr. Wijnakker Rondestraat 8 27 jan. 2022

Kennis van zaken , snelle en correcte afhandeling bij de verkoop . Als wij iets te verkopen of te kopen hebben in de toekomst komen wij zeker terug .

9.3 Dhr. Wijnakker Rondestraat 8 26 jan. 2022

Kennis van zaken , snelle en correcte afhandeling bij de verkoop . Als wij iets te verkopen of te kopen hebben in de toekomst komen wij zeker terug .

10 Mario Vleugels 14 jan. 2022

Na vijf jaar geleden mijn huis gekocht te hebben waarbij vd Heuvel optrad als makelaar van de verkopende partij, kan ik niet anders zeggen dat de service ook nu na deze tijd nog steeds optimaal is....

9.3 Onbekend Kapelhof 10 14 dec. 2021

Fijne makelaar. Hebben erg fijn met Roeget Brands kunnen werken. Fijne makelaar. Hebben erg fijn met Roeget Brands kunnen werken. Fijne makelaar. Hebben erg fijn met Roeget Brands kunnen werken.

9.3 Onbekend Kapelhof 10 13 dec. 2021

Fijne makelaar. Hebben erg fijn met Roeget Brands kunnen werken. Fijne makelaar. Hebben erg fijn met Roeget Brands kunnen werken. Fijne makelaar. Hebben erg fijn met Roeget Brands kunnen werken.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Van den Heuvel makelaars
Oostwal 241
5341 KN Oss

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Kom er in slechts 3 minuten achter!

Bereken direct online