De no-nonsense makelaar in Oss

0 +

huizen in de verkoop

0 +

huizen verkocht afgelopen jaar

0 +

volgers op social media

Van den Heuvel makelaars

Wij zijn een modern en eigentijds makelaarskantoor dat werkt in de regio Oss en omstreken. Met ons team van enthousiaste professionals; Frans, Roeget, Francy en Celine zijn wij altijd op zoek naar het beste vastgoedadvies voor jou. Speciaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een aankoop, verkoop of taxatie, wij zetten alles op alles om jou altijd de beste service op maat te geven. Jerry, Christiaan en Ron van Cofidi Hypotheken en Verzekeringen staan voor je klaar als erkende hypotheek- en verzekeringsadviseurs. Wil je kennismaken? Kom gerust eens langs op ons kantoor!

 • Wij kijken verder dan de horizon en doen wat wij beloven.
 • We geven eerlijke en oprechte adviezen.
 • We zijn nuchtere aanpakkers en zetten graag dat stapje extra voor jou.
 • Wij wonen en werken in de regio.
 • Wij regelen alles voor je; zo kun je ontspannen verkopen.

Kennismaken?

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Meer weten over onze dienstverlening? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek of bel ons direct op 0412 - 405 022. Wandel gerust naar binnen op ons kantoor. Graag tot snel!

Ons team van professionals is begaan met jouw thuis!

Frans van den Heuvel

Frans van den Heuvel

Directeur / Makelaar en taxateur

Frans van den Heuvel

Directeur / Makelaar en taxateur

Samen met mijn medewerkers zet ik mij graag in voor jouw belang. Voor al je woonwensen kun je bij ons terecht. Zowel voor de aankoop als verkoop van jouw woning, maar ook voor NWWI- en bedrijfstaxaties ben je bij Van den Heuvel makelaars aan het juiste adres. Ons team staat graag voor je klaar!

Roeget Brands

Roeget Brands

Kandidaat-Makelaar

Roeget Brands

Kandidaat-Makelaar
Als kandidaat makelaar zet ik me graag voor je in. Zowel bij de verkoop van de woning, maar ook als je zoeker bent. In alle gevallen kun je er op vertrouwen dat ik binnen de opdracht altijd jouw belang behartig. Je wensen neem ik mij ter harte en op een gewone en menselijke wijze zal ik je bijstaan.
Celine Kreiss

Celine Kreiss

Commercieel medewerker binnendienst

Celine Kreiss

Commercieel medewerker binnendienst

Samen met mijn collega Francy leid ik binnen kantoor alles in goede banen. Met jouw belang op de eerste plaats zullen we er alles aan doen om je optimaal te begeleiden in de verkoop, aankoop of taxatie. Daarnaast volg ik momenteel de KRMT-opleiding voor makelaars. Heb je vragen? Stel ze gerust, ik help je graag verder.

Francy Tibosch

Francy Tibosch

Commercieel medewerker binnendienst

Francy Tibosch

Commercieel medewerker binnendienst

Als je ons kantoor belt, dan krijg je mij of mijn collega vaak als eerste aan de lijn. Bij binnenkomst op kantoor heet ik je van harte welkom. Samen met Céline ben ik de hele week op kantoor te vinden. Je kunt bij mij terecht voor al je vragen, dus schroom niet om ons te bellen!

Jerry van Veggel

Jerry van Veggel

Hypotheekadviseur

Jerry van Veggel

Hypotheekadviseur
Een nieuwe hypotheek nodig? Of wil je samen kijken naar je huidige situatie? Dan kun je altijd bij mij terecht. Wij zijn als kantoor niet gebonden aan één hypotheekverstrekker, dus wij kijken naar wat voor jouw situatie de beste oplossing is. Wees welkom om samen te kijken naar de mogelijkheden!
Christiaan Hupkes

Christiaan Hupkes

Verzekeringsadviseur binnendienst

Christiaan Hupkes

Verzekeringsadviseur binnendienst
Bij vragen over verzekeringen of schade kun je altijd bij mij terecht. Ik sta je graag bij met raad en daad om alles in goede banen te leiden. Wil je gewoon eens je huidige verzekeringspakket laten doorlichten of een vergelijkende offerte ontvangen? Maak gerust een afspraak, we helpen je graag!
Ron van Zummeren

Ron van Zummeren

Assurantieadviseur buitendienst

Ron van Zummeren

Assurantieadviseur buitendienst
Lopende verzekeringen en MKB-oplossingen op het gebied van verzekeren worden mede door mij verzorgd. Samen met mijn collega's verzorgen wij scherpe offertes. Ik kom graag bij je langs op je verzekeringspakket door te spreken en risico's te inventariseren. Maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Wij zetten jouw belang voorop

Een huis kopen is een grote stap. Het is belangrijk dat je een klik hebt met de makelaar, zodat alles bespreekbaar is en je de juiste begeleiding krijgt. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact. Door echt te kijken en te luisteren naar jouw situatie – hoe die ook mag zijn – kunnen wij onze verkoopstrategie zo aanpassen, zodat jij je er prettig bij voelt. Dat is waar het uiteindelijk om draait. Wij kijken verder dan de horizon en doen wat wij beloven. Wij verkopen je huis voor de beste prijs en voorwaarden. Waarom Van den Heuvel?

 • Regiospecialist in Oss en omgeving
 • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7.
 • no-nonsense: Eerlijk en oprecht, we maken zaken niet mooier dan ze zijn.
 • Heldere, open en vlotte communicatie.
 • Wij werken uiterst nauwkeurig, dit zie je terug in de opbrengst van jouw woning
 • Op zaterdag is ons kantoor geopend.
 • De waardebepaling is altijd gratis.

Zitten wij binnenkort bij jou aan tafel?

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Van den Heuvel makelaars
Oostwal 241
5341 KN Oss

Back to top