Diensten van Van den Heuvel

Alles onder één dak
Opfunda beoordeeld met: 8,7

Diensten Van den Heuvel

Met onze diensten bieden wij jou een complete service en daarmee regelen wij alles voor je, van A tot Z. We werken zorgvuldig. Deze nauwkeurigheid zorgt ervoor dat alles er piekfijn uitziet. Dit we terug in de verkoopresultaten van jouw woning. Als no-nonsense kantoor staan we voor wie we zijn. We komen onze afspraken altijd na. Onze klanten waarderen onze service met een 8,7!

Wil jij iemand anders blij maken met jouw woning in Oss? Wij helpen je daar graag bij. Jouw verhaal is de basis van de verkoopstrategie van jouw woning. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Onze makelaar komt graag langs om deze voor je te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je woning. De waardebepaling is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Meer lezen

Binnen 2 minuten de waarde van je woning weten? Bereken het gemakkelijk vanuit je luie stoel of waar je maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je inbox.

Meer lezen

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij van Van den Heuvel makelaars begeleiden en adviseren je graag bij de duurste aankoop van je leven.

Meer lezen

Ben je op zoek naar een woning in regio Oss? Schrijf je in en ontvang het aanbod passend bij jouw wensen in je mailbox.

Meer lezen

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat je woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Meer lezen

Bij de koop van je droomhuis speelt een goed hypotheekadvies een enorm belangrijke rol. Van den Heuvel zorgt ervoor dat jij het beste advies krijgt.

Meer lezen

Bij de koop van je droomhuis speelt een goed hypotheekadvies een enorm belangrijke rol. Van den Heuvel makelaars zorgt ervoor dat jij het beste advies krijgt.

Meer lezen

Heeft u een (BOG) taxatie van een bedrijfspand nodig? Wilt u een bedrijfspand kopen of huren, of zijn er plannen om een object te verkopen of te verhuren? Van den Heuvel kan u hierbij van dienst zijn. Wij staan dankzij onze ervaring garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Meer lezen

Hebben we je overtuigd?

Neem contact op met onze binnendienst

Neem contact op met ons topteam op kantoor. De koop of verkoop van een woning wordt door onze toppers op kantoor gecoördineerd. Als je het kantoor belt, is er een grote kans dat je Francy aan de lijn krijgt. Heb jij vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met haar op!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Van den Heuvel makelaars
Oostwal 241
5341 KN Oss

Back to top