Dit is dé interieurkleur van 2021



Dit is dé interieurkleur van 2021
07 okt. 2020·
Leestijd:

Heb jij al jaren dezelfde kleur op je muur en ben je langzaamaan toe aan iets nieuws? Misschien is de kleur Brave Ground dan wel iets voor jou. Brave Ground is dé nieuwe trendkleur van 2021 en wij begrijpen wel waarom!

Start van het nieuwe woonseizoen

Met de bekendmaking van de nieuwe Flexa interieurkleur is het nieuwe woonseizoen officieel van start gegaan. Brave Ground is een natuurlijke kleur die in praktisch ieder interieur kan worden toegepast. De kleur straalt rust en warmte uit en weerkaatst de samenstelling van de aarde.
Daarnaast past Brave Ground ook erg mooi bij de trendkleur van vorig jaar, Tranquil Dawn. Mocht je vorig jaar je interieur net van deze kleur hebben voorzien, dan hoef je dus niet alles te vervangen als je ook Brave Ground erbij wil betrekken.

Hoe combineer je de nieuwe trendkleur?

Doordat Brave Ground zo’n neutrale kleur is, kun je ‘m met tal van andere kleuren combineren. Houd je van rustig en natuurlijk? Combineer Brave Ground dan bijvoorbeeld met blauw-, grijs-, en groentinten. Wil je juist een wat expressievere look? Combineer Brave Ground dan eens met rood-, roze- en/of paarstinten. Reken er maar op dat Brave Ground ervoor zorgt dat andere kleuren extra gaan stralen!

Alles mag!

Met de trendkleur van 2021 kun je de plank haast niet misslaan. Dit maakt dat jij je echt uit kunt leven op het gebied van kleurcombinaties en leuke accessoires. Vind je het leuk om alvast wat ideeën op te doen, voordat jij van start gaat met het omtoveren van je interieur? Bekijk dan eens deze leuke creaties!

Andere interessante nieuwsartikelen

Bouwkundige keuring bij het aankopen van een nieuw huis

De eerste bezichtiging is geweest, dit is echt jouw droomhuis! Vol goede moed ga je naar de tweede bezichtiging. Dan zie je ineens een vochtplek op de muur zitten en die schimmel op het kozijn zat er de eerste keer ook nog niet, toch? Tijdens de bezichtigingen kan het zijn dat je door een roze bril kijkt en hierdoor niet alle gebreken ziet. Hier kan een bouwkundige keuring je voor behoeden.

18 apr. 2024 Meer lezen

Huizen bezichtigen, hoe doe je dat?

Dan is het eindelijk zo ver, je hebt een huis op het oog en kunt morgen dan eindelijk de woning goed bekijken en beoordelen. Maar hoe doe je dit? Waar moet je op letten om een goed beeld te krijgen van de staat van de woning en misschien wel het allerbelangrijkste, hoe is de locatie? Daarom hier een paar handige tips en checklists om te bezichtigen als een volwaardig huizenjager.

26 mrt. 2024 Meer lezen

Van den Heuvel makelaars
Oostwal 241
5341 KN Oss

Back to top