Bedrijfspand huren of kopen in Oss

Bedrijfspand kopen of huren in Oss

Een bedrijfspand kopen of huren is niet iets wat je dagelijks doet. Het is logisch dat er veel vragen komen opspelen. Hoe groot moet het pand zijn? Wat voor soort ruimte heb ik nodig? Hoe kom ik rond met de financiering? Waar moet ik allemaal op letten bij het bekijken van een pand? De bedrijfsmakelaars van Van den Heuvel makelaars hebben het antwoord op al jouw vragen en begeleiden jullie van begin tot eind bij de aankoop of aanhuur van een bedrijfspand in Oss.

Het beste vastgoedadvies voor jou

Van den Heuvel makelaars heeft veel netwerken opgebouwd in de afgelopen jaren. Mede hierdoor en door de ervaring die is opgedaan kunnen wij jou het beste advies met betrekking op het huren of aankopen van bedrijfspanden geven.

Neem vrijblijvend contact op

Bedrijfspand Oss

Ben jij op zoek naar een geschikt pand voor jouw bedrijf? Wij helpen je bij het vinden van een geschikt pand. Plaats jouw zoekopdracht en wij houden je gratis op de hoogte van het nieuwste aanbod dat voldoet aan jouw wensen.

Bedrijfsmakelaar Oss

Optimale begeleiding
Of je nu een bedrijfspand huurt of koopt, wij geven jou de optimale begeleiding van begin tot eind. Zo bespreken we de verhuur- of verkoopstrategie, helpen we jou met de contractering en begeleiden we jou tijdens de onderhandelingen.
Enthousiast, gedreven team
Het team van Van den Heuvel Makelaars bestaat uit enthousiaste, gedreven makelaars. Door de ervaring van het team kunnen we jou het beste advies geven, aangepast op jouw wensen en behoeftes.
Kennis en inzicht
Dankzij ons netwerk en lokale / regionale marktkennis weten wij welke potentiële kopers, verkopers, huurders en verhuurders er voor ieder zakelijk pand zijn.

Loods te huur Oss

Ook voor het huren of verhuren van loodsen kan je Van den Heuvel makelaars inschakelen. Houd ons bedrijfsaanbod goed in te gaten, wie weet vind jij binnenkort dé perfecte loods.

Winkelpand huren Oss

Sta jij op het punt jouw eigen winkel te starten? Spannend! Het vinden van een winkelpand is dan een cruciaal punt. Schakel één van onze bedrijfsmakelaars in om samen het perfecte pand voor jou te vinden.

Heb je al een winkelpand, maar wil je uitbreiding of een ander pand? Ook dan kan je terecht bij Van den Heuvel makelaars. Wij helpen je maar al te graag met het vinden en aankopen van een perfect winkelpand voor jou.

Samen zoeken naar jouw bedrijfspand?

Neem eens contact met ons op!

Van den Heuvel makelaars
Oostwal 241
5341 KN Oss

Back to top

Online waardecheck

Ontdek de waarde van je huis binnen 3 minuten!

Bereken direct