Mijn favorietenTaxatie in de regio van Oss


Heb jij een taxatie nodig voor je nieuwe woning of voor een hypotheekwijziging? Van den Heuvel Makelaars in Oss levert snel een vakkundig en gevalideerd taxatierapport dat door alle banken geaccepteerd wordt. Gevalideerd wil overigens zeggen dat het taxatierapport door een onafhankelijk instituut (NWWI) gekeurd wordt. Dit is een vereiste bij een NHG-hypotheek.

Andere redenen om een taxatierapport aan te vragen kunnen zijn:

  • je wilt een nieuwe beoordeling cq. bezwaar tegen woz-beschikking
  • je hebt een financiering nodig voor een verbouwing
  • je wilt een waardebepaling in verband met scheiding en deling
  • er is een geschil en de rechtbank eist een taxatie
  • je wilt de eventuele overwaarde van de eigen woning gaan gebruiken.
Tip van Van Den Heuvel Makelaars


Wij taxeren woningen in een straal van 20 km rondom Oss. Vraag nu een taxatie aan via onderstaande button of bel ons direct op: 0412-405022

 

Jouw huis taxeren in 3 stappen

 Bedrijfsruimte taxeren?

U zoekt een makelaar die uw bedrijfspand taxeren kan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij taxeren bedrijfspanden, groot of klein, hoog of laag, mooi of lelijk, leeg of verhuurd. Uw bedrijfsruimte taxeren in de regio Oss? Dat kan bij Van Den Heuvel Makelaars. Vul hieronder het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 


Veelgestelde vragen

Kan ik ook een taxateur uit een andere regio inschakelen?
Nee, dit is niet mogelijk. Geldverstrekkers eisen dat een makelaar/taxateur veel kennis heeft van de omgeving. Om dit te waarborgen mogen taxateurs enkel binnen een straal van 20 kilometer van hun vestiging taxeren. Wat houdt een gevalideerd taxatierapport precies in?
Een valide taxatie is uitgevoerd door een makelaar/taxateur die is aangesloten bij een onafhankelijk validatie-instituut (bijv. het NWWI). Deze instituten bewaken de kwaliteit van taxatierapporten. Elk rapport wordt dan ook opgestuurd en gecontroleerd door een validatie-instituut zodat de waarde van een woning op een uniforme wijze wordt bepaald en fraude en fouten worden voorkomen.

Heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op of bel ons direct op: 0412-405022


 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring