Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van den Heuvel makelaars

Frans van den Heuvel RM, RT
Frans van den Heuvel RM, RT
Directeur - makelaar
Samen met mijn medewerkers zet ik mij graag in voor uw belang. Voor al uw woonwensen kunt u terecht bij ons. Zowel bij de verkoop als bij de aankoop van uw woning zijn wij u graag van dienst. Ook voor (NWWI-) taxaties kunt u bij ons terecht.
Tevens kunnen wij u via ons zusterbedrijf uitgebreid informeren over uw financiele mogelijkheden en verzekeringen.

Mocht deze site uw aanspreken en wenst u meer informatie neem dan gerust met ons contact op. Wij zijn u graag van dienst.
Roeget Brands
Roeget Brands
Kandidaat- Makelaar
Als kandidaat makelaar zet ik me graag voor u in. Zowel bij de verkoop van uw woning maar ook als u zoeker bent.

In alle gevallen kunt u er op vertrouwen dat ik binnen uw opdracht uw belang optimaal zal behartigen. Uw wensen neem ik me ter harte en op een gewone en menselijke wijze zal ik u bijstaan.
S.J.H. Buitenhuis
S.J.H. Buitenhuis
All round binnendienst/Office manager
Als office manager probeer ik binnen kantoor alles in goede banen te leiden. Met uw belang op de eerste plaats zullen we er alles aan doen om uw optimaal te begeleiden in de verkoop, aankoop, taxatie of andere vragen die u heeft.

Mochten u dus vragen hebben en wilt u hier een antwoord of advies over, laat het ons dan weten. Wij staan graag voor u klaar!
Melissa de Vet
Melissa de Vet
Als u ons kantoor belt dan krijgt u mij meestal als eerste aan de lijn. Ook bij binnenkomst op ons kantoor ben ik diegene die u van harte welkom zal heten en u als eerste te woord zal staan.

Samen met onze Office manager Steven ben ik de gehele week op kantoor te vinden. U kunt voor al uw vragen bij ons terecht en indien nodig breng ik u in contact met onze makelaars. Dus schroom niet om ons te bellen, we zijn u graag van dienst.
Jerry van Veggel
Jerry van Veggel
Hypotheekadviseur
Of u nu een nieuwe hypotheek nodig heeft of wilt kijken naar uw huidige situatie dan kunt u bij mij terecht. We zijn als kantoor niet gebonden aan 1 hypotheekverstrekker, dus kijken goed naar wat voor u de beste oplossing is.

Ik verwelkom u graag om te kijken naar de mogelijkheden.
Christiaan Hupkes
Christiaan Hupkes
Als u Cofidi belt zult u meestal mij aan de lijn krijgen. Heeft u vragen over uw verzekeringen of heeft u schade dan kunt u bij mij terecht.
Ik sta u dan met raad en daad bij om alles in goede banen te leiden.

Wilt u gewoon eens uw huidige verzekeringspakket laten doorlichten en / of een vergelijkende offerte ontvangen maak dan met mij een afspraak. Wij zullen uw huidige verzekeringen doorlopen en een concurrerende offerte voor u opstellen.
Ron van Zummeren
Ron van Zummeren
Assurantie-adviseur
Lopende verzekeringen en MKB-oplossingen op het gebied van verzekeren worden mede door mij verzorgd. Samen met mijn collega's verzorgen wij scherpe offertes.

Ik kom graag bij u langs om uw verzekeringspakket door te spreken en risico's te inventariseren.

Mocht u een vrijblijvende afspraak willen laat het mij weten.