Mijn favorietenVan den Heuvel Makelaars Oss


Persoonlijk en Professioneel

 
Wij zijn een modern en eigentijds makelaarskantoor dat werkt in de regio Oss en omstreken. Met ons team van enthousiaste professionals ; Frans, Roeget, Steven, Irene, en Melissa zijn wij altijd op zoek naar het beste vastgoedadvies voor jou. Speciaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een aankoop, verkoop of taxatie, wij zetten alles op alles om jou altijd de beste service op maat te geven. Jerry, Christiaan, en Ron van Cofidi Hypotheken en Verzekeringen staan voor je klaar als erkende hypotheek- en verzekerings adviseurs. Wil je kennismaken? Kom gerust eens langs op ons kantoor! 


 
 

 

Waarom Van den Heuvel Makelaars:

  Jarenlange makelaarservaring in Oss en omstreken;
  Uitgekiende makelaarsstrategie, zowel offline als online;
  Passend advies en begeleiding voor elke woonsituatie;
  Open en heldere aanpak zonder verborgen kosten.

 

 

Van Den Heuvel is partner van Woonaccent

Van Den Heuvel werkt samen met de landelijke branding & support organisatie Woonaccent. Hierdoor kunnen wij een unieke en uitgekiende marketingstrategie voor alle huizen realiseren. Bij Woonaccent maken verschillende makelaars gebruik van een team aan marketingspecialisten, waardoor alle woningen zowel online als offline optimaal gepromoot worden. Daarnaast wisselt Woonaccent veel kennis uit met makelaardijen door heel Nederland. 

Afspraak maken?

Afspraak maken met onze makelaar in Oss? Neem snel contact op of loop ons kantoor binnen. Wij zitten aan de Oostwal 241. Wees welkom, de koffie staat klaar! Of maak een afspraak via het onderstaande formulier of bel ons op 0412-405022

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring