Hypotheekadviseur Heesch

Hypotheek berekenen
Bereken, voordat je een afspraak hebt, alvast wat je maximaal kunt lenen en dus of je jouw droomhuis zou kunnen financieren.
Advies op maat
Voor een duidelijk verhaal over hypotheken. Wij nemen jouw persoonlijke situatie, woonwensen en toekomstplannen als startpunt.
Vrijblijvend adviesgesprek
Het adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Zo kom je veel te weten over je financiële mogelijkheden en knelpunten.

Hypotheekadvies in Heesch

Van den Heuvel Makelaars heeft zijn hypotheek- en assurantiebemiddeling ondergebracht bij haar zusterbedrijf Cofidi BV te Oss. Cofidi is een onafhankelijk hypotheek- en assurantiekantoor voor particulieren en het MKB.

Of je zoekt naar een hypotheek, verzekering of financiering; zij zoeken voor jou uit welk product het beste bij je past. Hierbij maken ze gebruik van het aanbod van verschillende en gerenommeerde partners. Zo staan ze garant voor een goed advies en scherpe tarieven!


Snel schakelen, een must

De snelle schakel tussen makelaardij en hypotheek is enorm belangrijk is de huidige markt. Doordat zowel makelaardij als hypotheken bij Van den Heuvel makelaars onder één dak vallen, kunnen we je ook adviseren over een eventuele aankoop en verkoop van jouw woning. Hierdoor kunnen we een scherp aanbod doen en je ontzorgen ten aanzien van het hele aan- en verkoopproces. Door deze korte lijnen kunnen we in deze hectische markt snel schakelen tussen makelaar en hypotheekadviseur en een optimaal resultaat behalen!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Wat mag je verwachten van ons hypotheekadvies?

Bij jouw hypotheekadviseur kun je ervan uitgaan dat je een heldere uitleg krijgt over de verschillende hypotheekvormen. Verder kun je het volgende van ons verwachten:

  • Berekening van je hypotheekrenteaftrek
  • Samenstelling van je risicoprofiel
  • Selectie van de best passende hypotheken
  • Selectie van aanbieders met de laagste rente
  • Inventarisatie van kans op NHG of starterslening
  • Deskundig advies over afdekken van risico's rond je hypotheek
  • Volledige begeleiding van het gehele proces van offerte tot aanvraag
  • Doorlopend inzicht in je financiële situatie

Onafhankelijk hypotheekadvies Heesch

Met ons hypotheekadvies weet je waar je aan begint als je misschien wel de grootste financiële verplichting in jouw leven aangaat. We kijken altijd eerst naar wat jouw persoonlijke en financiële situatie is. Wat zijn je wensen en wat zijn je doelen? Wij helpen je met een oplossing om je woonwensen zo goed mogelijk te realiseren. Onze financieel adviseurs geven je adviezen over hypotheken, verzekeringen en financiën. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! Jij bent onze opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappijen of banken.

Hypotheekadvies Heesch aanvragen

Jerry Web

Van den Heuvel makelaars
Oostwal 241
5341 KN Oss

Back to top