Huis kopen in Heesch

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
Door middel van een persoonlijk adviesgesprek nemen we jouw situatie onder de loep. Samen kijken we naar jouw woonwensen. Iedere situatie vraagt om een persoonlijk woonplan. Wij gaan graag met je in gesprek.
Je bent er snel bij
Met een aankoopmakelaar heb jij al een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet een aankoopmakelaar al wat er te koop komt te staan.

Aankoopmakelaar Heesch

Heb jij je droomhuis in Heesch en omstreken gevonden? Wat leuk! Nu is het zaak om jouw droomwoning te bemachtigen. Misschien heb je al een paar keer misgegrepen en wil je nu met meer zekerheid je droomwoning aan de haak slaan. In deze overspannen woningmarkt maakt onze aankoopdienst het verschil. Als aankoopmakelaar in Heesch staan wij altijd voor je klaar en handelen we alleen in jouw belang.

Samen bezoeken we de woning. Met een aankoopmakelaar sta je niet alleen zelf sterker, ook de verkoper krijgt meer zekerheid. De verkopende partij ziet dat jij goed bent voorbereid. Je financiën zijn al doorgenomen, dus je brengt niet zomaar een bod uit. Een verkoper kiest vaak voor zekerheid.

Een woning kopen dat doe je niet elke dag. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij van Van den Heuvel makelaars begeleiden en adviseren je graag bij de duurste aankoop van je leven. Wij begrijpen dat liefde je soms blind maakt, ook voor dat geweldige huis. Maar als ervaren makelaars laten we ons niet leiden door emoties en waken wij over jouw wensen en behoeften. Het is ons vak om ervoor te zorgen dat jij je nieuwe huis koopt voor de laagst mogelijke prijs en tegen de beste voorwaarden.

Aankoopmakelaar in Heesch

Ben je er over uit, en wil je een huis gaan aankopen? Onze aankoopmakelaar staat je graag bij met raad en daad. De service die wij bieden is compleet. We ontzorgen je van A tot Z bij de aankoop van jouw droomwoning in Heesch.

 • Wij gaan doelgericht met jou op zoek naar jouw droomwoning en gaan met je mee tijdens bezichtigingen.
 • Je krijgt per woning een helder overzicht van de plus- en minpunten, met bijbehorend matchpercentage.
 • Altijd direct het best passende actuele aanbod per app en mail.

Woning kopen in Heesch

Als aankoopmakelaar ontzorgen wij je van A tot Z. We staan je bij van begin tot einde, maar ook na de oplevering ondersteunen we je. Wat mag je van ons verwachten?

 • Inventarisatie woonwensen
 • Realistisch woonadvies qua woningmarkt en locatie
 • Hulp bij de zoektocht naar jouw droomwoning
 • Bezichtiging(en) begeleiden
 • Advies over: waarde woning, bouwkundige staat, onderhoud
 • Advies en onderzoek naar: Bestemmingsplan, milieu- en bodemgesteldheid en andere omgevingsfactoren
 • Hulp bij het bieden: we gaan samen de onderhandelingen aan
 • Koopakte controleren
 • Inspectie voorafgaand aan de overdracht
 • Transport bij de notaris
 • Nazorg, hulp en advies

Onze diensten in Heesch

Hulp van de aankoopmakelaar Heesch

Gaan er veel huizen aan je neus voorbij, zoek jij je suf op funda en weet je niet meer waar je moet beginnen? Ook dan kan onze aankoopmakelaar je helpen. We zijn als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod en we hebben de meest recente informatie over onze woonomgeving, bouwplannen en vergunningen.

Bekijk ons aanbod in Heesch

Huis kopen in Heesch

Aankoopmakelaar Assen

Van den Heuvel makelaars
Oostwal 241
5341 KN Oss

Back to top