Binnenkort in de verkoop Oss

Jouw huis in het stille aanbod?

Je huis verkoopklaar maken
Stap 1 is het verkoopklaar maken van jouw huis. We doen alvast een gratis waardebepaling, bepalen de onderhandelingsstrategie en we maken alvast de complete woningpresentatie.
Je huis binnenkort in de verkoop zetten
Wij plaatsen jouw woning op onze website onder het label: 'binnenkort in de verkoop'. Hierdoor kunnen wij alvast de belangstelling voor jouw woning peilen. Het is ook mogelijk je woning zonder specifiek adres online te zetten.
Je huis definitief verkopen wanneer jij wil
Potentiële kopers kunnen een virtuele tour door jouw woning maken, hierdoor ontstaat er al een selectie van mensen die echt geïnteresseerd zijn in jouw woning, zonder dat er nog bezichtigingen zijn geweest. Wanneer jij jouw woning in de verkoop zet, heb je al een goed lijstje met kopers!

Binnenkort in de verkoop Oss

Wil jij jouw woning binnenkort verkopen, maar bijvoorbeeld eerst wachten tot je een nieuwe woning hebt aangekocht? Dan kan je ervoor kiezen om jouw woning aan te melden als 'binnenkort in de verkoop'. Wij zorgen ervoor dat jouw woning verkoopklaar is. Dit doen wij door gratis de waarde van jouw woning te bepalen, de onderhandelingsstrategie te bedenken én we maken alvast de complete woningpresentatie.

Als dit alles gedaan is, kunnen we jouw woning met het label: 'binnenkort in de verkoop' op onze website plaatsen. Zo peilen we vast de interesse voor jouw woning. Potentiële kopers kunnen een virtuele tour door jouw huis doen. Zo krijgen zij vast een goede indruk van de woning, zonder dat jij met de stress van bezichtigingen zit.

Heb je de keuze gemaakt om jouw woning definitief te verkopen? Dan staat jouw woning binnen één knop op onze website, funda en onze socials.

Voordelen binnenkort in de verkoop Oss

Het grootste voordeel aan jouw woning aanmelden als binnenkort in de verkoop, is dat jij bepaalt wanneer er iets gebeurd. Zo is de druk voor jou veel minder groot. Weet je niet precies hoelang je bezig bent met het zoeken naar jouw nieuwe woning? Geen enkel probleem!

Een ander voordeel is dat jouw woning binnen no-time online staat. Kies jij er voor om eerst een woning te kopen en dan pas jouw huidige woning te verkopen? Dan moet je nadat je een woning hebt aangekocht nog de waarde van jouw woning laten bepalen, woningfoto's laten maken enzovoort. Wanneer jij ervoor kiest om jouw woning binnenkort in de verkoop te zetten, is al dit werk al gedaan. Je bent dus sneller klaar met het verkoopproces.

Stille verkoop

Benieuwd of dit wat voor jou is?

Neem contact met ons op!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Van den Heuvel makelaars
Oostwal 241
5341 KN Oss

Back to top