Taxatie in Berghem

Heb jij een taxatie nodig voor je nieuwe woning of voor een hypotheekwijziging? Van den Heuvel Makelaars levert snel een vakkundig en gevalideerd taxatierapport dat door alle banken geaccepteerd wordt. Gevalideerd wil overigens zeggen dat het taxatierapport door een onafhankelijk instituut (NWWI) gekeurd wordt. Dit is een vereiste bij een NHG-hypotheek.

Andere redenen om een taxatierapport aan te vragen kunnen zijn:

  • je wilt een nieuwe beoordeling cq. bezwaar tegen woz-beschikking
  • je hebt een financiering nodig voor een verbouwing
  • je wilt een waardebepaling in verband met scheiding en deling
  • er is een geschil en de rechtbank eist een taxatie
  • je wilt de eventuele overwaarde van de eigen woning gaan gebruiken.

Taxateur Berghem inschakelen

1. Kennismaken
Laat je gegevens achter via onderstaande formulier. Onze taxateur neemt contact met je op. We bespreken je wensen, behoeften en geven ons lage tarief af.

2. Taxateren
Mogen wij jou huis taxeren? Dan belt de taxateur met je om een afspraak in te plannen. Uiteraard alleen om een moment wanneer het jou schikt. Onze taxateur komt langs om je woning te taxateren.

3. Taxatierapport
De taxatie wordt uitgewerkt in een taxatierapport, welke wij je toesturen (digitaal). Deze kun je direct inzien en kun je afgeven bij je hypotheekverstrekker.

Taxatie Berghem

Waarom een taxatie?
Lees hier waarom je een taxatie nodig hebt of waarom het handig is. Elke situatie heeft zijn eigen reden, daarom denken we graag met jou mee.
Gevalideerde taxatie
Een gevalideerde taxatie is niet goedkoop, maar wij werken voor een vast en scherp tarief. Geen nare verrassingen achteraf dus.
TMI Gecertificeerd
Onze taxateurs zijn aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI) en de taxaties zijn daarnaast gevalideerd door het NWWI.

Taxateur Berghem

In het geval van een hypotheekaanvraag eisen geldverstrekkers dat een taxatie wordt uitgevoerd door een taxateur die bij een onafhankelijk instituut is aangesloten. Van den Heuvel is verbonden aan het NWWI, het onafhankelijke instituut die de betrouwbaarheid van woningtaxaties waarborgt en hiermee fraude voorkomt. Naast een hypotheekaanvraag, kan een taxatie nodig zijn voor een aankoopbeslissing (onderhandeling en financiering), het oversluiten van een hypotheek, het verkopen van jouw huis, bij een echtscheiding of overlijden.

Taxatie van jouw huis

  • Scherp tarief
  • Taxateren binnen de regio - altijd bekend met plaatselijke omstandigheden
  • NWWI gevalideerde taxaties
  • Rapporten geldig bij alle hypotheekverstrekkers

Taxatie aanvragen Berghem

Onze taxateur Wouter staat voor je klaar als je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt. Bel of mail ons gerust, we beantwoorden graag al je vragen.

Frans Web

Van den Heuvel makelaars
Oostwal 241
5341 KN Oss

Back to top