Wij zijn trots op onze beoordelingen en dat laten we graag aan je zien

Dit vinden onze klanten

Bij Van den Heuvel makelaars zetten wij alles op alles voor onze klanten. Dit wordt gewaardeerd en dit zien wij terug in onze beoordelingen. Deze beoordelingen laten wij natuurlijk graag aan je zien.

8.0 Dhr. Willie Gielis Knopkruid 26 21 jul. 2022

Fijn overleg en advies, ook bereid om te luisteren naar onze mening. Onderhandelingen en advies naar potentiële kopers goed.

9.3 Dhr. Geert Ariëns Hescheweg 34 17 jun. 2022

Prettige makelaar met een reële blik op de markt. Durft aan te pakken bij veranderingen op de markt en handelt doortastend bij contacten met zowel de klant als met mogelijke kopers.

9.0 Mevr. Wilma Hunze-Sijnen Laanderhof 105 11 mei 2022

Heel goed we werden goed begeleid hele fijne samenwerking ook na bezichtiging direct contact dat je wist wat de kijker er van vond

9.0 Anoniem Zalm 8 19 apr. 2022

Het contact verliep zeer gemoedelijk, je wordt er vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Ook komen ze open en eerlijk over en was de drempel om er binnen te stappen zeer laag wat wij als zeer...

7.8 Anoniem De Bongerd 47 25 mrt. 2022

De service was prima. Goed contact met de makelaar. Ze weten wat er speelt op de huizenmarkt in deze buurt.

7.8 Anoniem De Bongerd 47 24 mrt. 2022

De service was prima. Goed contact met de makelaar. Ze weten wat er speelt op de huizenmarkt in deze buurt.

10 Anoniem Pastoor van Hapertstraat 17 16 mrt. 2022

Het contact met de makelaar verliep goed Werd meteen geïnformeerd over eventuele bezichtiging en andere belangrijke informatie

10 Anoniem Pastoor van Hapertstraat 17 15 mrt. 2022

Het contact met de makelaar verliep goed Werd meteen geïnformeerd over eventuele bezichtiging en andere belangrijke informatie

7.8 Onbekend Hyacinth 122 18 feb. 2022

Positief ervaring in zijn algemeenheid. Voldeed aan verwachting. Kantoor altijd bereikbaar voor uitleg.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Van den Heuvel makelaars
Oostwal 241
5341 KN Oss

Back to top

Online waardecheck

Ontdek de waarde van je huis binnen 3 minuten!

Bereken direct