Mijn favorieten

Verkopen

Het verkopen van uw woning lijkt in de huidige markt bijna onmogelijk. Toch kunnen wij ook de afgelopen jaren bogen op een groot aantal verkopen.
Cruciaal is en blijft het om in de huidige woningmarkt innovatief te zijn. Onze geheel vernieuwde website met nieuwe presentatie mogelijkheden en inzet van social media zijn hier voorbeelden van.
Toch blijft het kiezen van de juiste makelaar voor u misschien een lastige keuze. Wij gaan u geen gouden bergen beloven en het geven van garanties op de verkoop van uw woning kunnen wij ook niet. Wel durven wij te zeggen dat we deskundig zijn, een breed netwerk hebben en bovenal uw opdracht oprecht en met het oog voor uw belang ter hand zullen nemen. 

 
De crisis heeft ervoor gezorgd dat we er vol tegen aan blijven gaan. Via twitter berichten houden wij u op de hoogte van de laatste nieuwtjes die u op onze site ook terug kunt lezen. Wij zorgen ervoor dat uw woning, naast de gebruikelijke media uitingen zoals onze internetsite, funda en onze opvallende etalage, ook via de sociale media zoals facebook onder de aandacht wordt gebracht. Maar we gaan nog verder. U als verkoper en bezoekers van onze site kunnen het aanbod makkelijk delen met hun netwerk. Zo brengen zij met een druk op de knop uw woning onder de aandacht bij hun relaties waarvan zij menen dat uw woning wel eens hun droomhuis kan zijn.
Verder hebben we inmiddels een groot aantal transacties tot stand gebracht middels "woningruil". Hiertoe brengen we verkopers en kopers met elkaar in contact die belangstelling hebben in elkanders woning. Van verkopers die hiervoor open staan vragen we naar de woningen waarvoor zij de meeste belangstelling hebben. Met deze wetenschap benaderen wij de betreffende partijen en brengen deze, vaak succesvol, tot elkaar. En dat alles, ongeacht woningtype of prijsniveau. 

Ook onze communicatie met onze opdrachtgevers gaat met de tijd mee. Via het klatenintranet "Mijn NVM"  bieden wij u de mogelijkheid om 24/7 op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen bij uw woning. En dit alles met als resultaat dat we regelmatig weer op pad moeten om onderstaand bord te plaatsen

 
Verkocht bord