Mijn favorieten

Verkopen

Het verkopen van uw woning is en blijft een spannende aangelegenheid. We merken dat onze deskundige en persoonlijke begeleiding door onze verkopers van onschatbare waarde blijkt. Cruciaal is en blijft het om in de huidige woningmarkt innovatief te zijn. Inzet van styling, professionele fotografie, video en social media zijn hier voorbeelden van. Toch blijft het kiezen van de juiste makelaar voor u misschien een lastige keuze. Wij gaan u geen gouden bergen beloven en het geven van garanties op de verkoop van uw woning kunnen wij ook niet. Wel durven wij te zeggen dat we deskundig zijn, een breed netwerk hebben en bovenal uw opdracht oprecht en met het oog voor uw belang ter hand zullen nemen. 
 
De afgelopen jaren hebben ons geleerd om op verschillende manieren succesvol te opereren. Wij zorgen ervoor dat uw woning, naast de gebruikelijke media uitingen zoals onze internetsite, funda en onze opvallende etalage, ook via de sociale media zoals facebook onder de aandacht wordt gebracht. Maar we gaan nog verder. U als verkoper en bezoekers van onze site kunnen het aanbod makkelijk delen met hun netwerk. Zo brengen zij met een druk op de knop uw woning onder de aandacht bij hun relaties waarvan zij menen dat uw woning wel eens hun droomhuis kan zijn.

Ook onze communicatie met onze opdrachtgevers gaat met de tijd mee. Via het klatenintranet "Mijn NVM"  bieden wij u de mogelijkheid om 24/7 op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen bij uw woning. En dit alles met als resultaat dat we regelmatig weer op pad moeten om onderstaand bord te plaatsen

 
Verkocht bord