Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Kamgras (Bouwnummer 6) in Berghem 5351

Kamgras (Bouwnummer 6)

5351 Berghem
Koopsom € 275.000,- v.o.n.

Omschrijving

DE PIEKENHOEF, DAAR WILT U WONEN ! 
Een bijzondere wijk door zijn mooie uitstraling en ruime opzet. De variatie in woningen, het vele groen, de bijzondere architectuur, met aandacht voor samen leven, wonen en spelen. De basisschool voor de kinderen is in de directe omgeving, maar ook natuurgebied Herperduin is gemakkelijk te bereiken. Alles bij de hand, voor zowel jong en oud en dan ook...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2017 Woonoppervlakte 113 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

DE PIEKENHOEF, DAAR WILT U WONEN ! 
Een bijzondere wijk door zijn mooie uitstraling en ruime opzet. De variatie in woningen, het vele groen, de bijzondere architectuur, met aandacht voor samen leven, wonen en spelen. De basisschool voor de kinderen is in de directe omgeving, maar ook natuurgebied Herperduin is gemakkelijk te bereiken. Alles bij de hand, voor zowel jong en oud en dan ook nog de prachtige, betaalbare woningen. 
Dat maakt de Piekenhoef een gewilde locatie om te wonen. 

Daarnaast is er veel groen in de Piekenhoef. Met name langs de vele wandel- en fietspaden en in de openbare ruimtes; de ontmoetingsplaatsen bij uitstek. Denk aan de speeltuinen, de voetbalveldjes, de skatebaan, de uitkijkheuvel, de hondenuitlaatplekken, de buurtparken en het bospark. Ook de zogenaamde "Wadi's"  bepalen het groene karakter van de wijk. Dit zijn lager gelegen groenstroken die het overtollige regenwater opvangen. Hiervoor is gekozen, omdat op deze manier het natuurlijke evenwicht in stand wordt gehouden. Het regenwater zakt namelijk vanuit de Wadi's de grond in en voorkomt daarmee een verstoring van de bestaande, natuurlijke waterhuishouding.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 275.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning bungalow Type woning geschakelde woning Bouwjaar 2017 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 113 m² Inhoud 470 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend

Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Doorsturen

Breng een ander op de hoogte van dit object.


Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Neem contact met ons op middels onderstaand formulier.


Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.