Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Batavenweg 22 in Oss 5349 BB

Batavenweg 22

5349 BB Oss
Vraagprijs € 390.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Wonen en werken kunt u hier heel goed combineren in deze bedrijfsruimte met showroom en werkplaats en ruime, inpandige bedrijfswoning op het bedrijventerrein "Danenhoef".

De centrale ligging en goede bereikbaarheid maken deze locatie nog eens extra aantrekkelijk. Danenhoef ligt direct aan de rijksweg N329 (Megensebaan) die u in slechts enkele minuten leidt naar de snelwegen A50 en A59...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 276 m² In units vanaf 276 m²
Lees meer

Omschrijving

Wonen en werken kunt u hier heel goed combineren in deze bedrijfsruimte met showroom en werkplaats en ruime, inpandige bedrijfswoning op het bedrijventerrein "Danenhoef".

De centrale ligging en goede bereikbaarheid maken deze locatie nog eens extra aantrekkelijk. Danenhoef ligt direct aan de rijksweg N329 (Megensebaan) die u in slechts enkele minuten leidt naar de snelwegen A50 en A59 richting Nijmegen, Eindhoven en 's-Hertogenbosch. Het NS Station Oss Centraal is slechts op 4km gelegen.
Er is hier een diversiteit aan bedrijven en kantoren gevestigd. Bedrijven in de directe omgeving zijn o.a.: Desso Sports Systems B.V., Kusters Metaalbewerking B.V., Van Bakel en Zn. Transporten, Drukkerij Druk-Inn B.V.

Doordat de combinatie van wonen en werken hier op meerdere plekken gebeurt is het hier prettig wonen. De inpandige woning biedt u een woonoppervlakte van 198m². Met drie ruime slaapkamers en een woonkamer met open keuken van ruim 60m² zal menig gezin hier prima kunnen verblijven.
Ook de bedrijfsruimte mag er zijn. Met een showroom van ca. 110m² en een werkplaats van ruim 110m² zal menig bedrijf hier prima vooruit kunnen. Het bestemmingsplan biedt ook vele mogelijkheden voor een grote diversiteit aan bedrijvigheid. Zo zijn bedrijven toegestaan in de categorieën 2, 3.1 en 3.2, detailhandel in o.a. ABC-goederen, zonwering, zwembaden, keukens, badkamer en dergelijke.

Indeling.
Woning begane grond: Hal, woonkamer met open keuken, provisiekast, portaal met toilet.
Woning eerste verdieping: Overloop, drie slaapkamers, badkamer, wasruimte en toegang naar dakterras.

Bedrijfsruimte: Showroom, opslagruimte, werkplaats.

Algemeen:
* Bouwjaar 1979, omstreeks 1994 uitgebreid en in 2005 kantoorruimte verbouwd naar woning.
* Inhoud woning 656m³ en 1298m³.
* Woonoppervlakte woning 198m², gebruiksoppervlak bedrijf 276m²
* Perceel 907m².

Via de geheel omsloten en op het zuiden gelegen voortuin bereikt men de entree van de woning. Als men via de hal binnenkomt stapt men de ruime en lichte woonkamer binnen. De woonkamer met open keuken omvatten een oppervlakte ruim 60m². De open keuken met spoel-schiereiland, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vrieskast en vaatwasser is lekker licht dankzij de grote lichtstraat in het plafond. Verder is hier een provisiekast aanwezig. Via een tussenportaal, waar zich ook het toilet bevindt, en via de hal heeft men vanuit de woning ook toegang naar de aangrenzende showroom.
Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers gesitueerd van maar liefst 14, 21 en 29m². Ook de badkamer mag er zijn. Deze geheel betegelde badkamer van ruim 12m² is uitgerust met een wastafelmeubel, ligbad, douche en 2e toilet.
En de aparte wasruimte met witgoedopstelling is een hele praktische ruimte die tevens als berging gebruikt kan worden. Vanuit de overloop is er direct toegang naar het dakterras.

De showroom van 110m² is voorzien van een vloeistofdichte vloer en systeemplafond. Daarnaast zijn twee opslag- bergruimtes aanwezig die des gewenst aan de showroom toegevoegd kunnen worden. De aan de achterzijde gelegen werkplaats is vanuit de showroom toegankelijk maar ook met motorvoertuigen buitenom. Via twee sectionaldeuren van ca. 2,70m breed rijdt men vanuit het achterterrein de werkplaats binnen. Deze werkplaats van ca. 110m² heeft grotenddels een vrije hoogte van ca. 5,10m.

Bestemnmning.
Op grond van het vigerend bestemmingsplan -Bedrijventerreinen Moleneind, Landweer en Danenhoef - Oss - 2011, onherroepelijk d.d. 12-12-2012- is de bestemming "Bedrijf - 4".
De voor 'Bedrijf - 4' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven, met dien verstande, dat:
1. uitsluitend bedrijven zijn toegestaan die voorkomen in de categorieën 2 tot en met 3.2 van de milieuzoneringslijst, met dien verstande dat:
bedrijven in de categorieën 2 en 3.1 zijn toegestaan ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.1';
bedrijven in de categorieën 2, 3.1 en 3.2 zijn toegestaan ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2';
bedrijven die voorkomen in categorie 2 zijn toegestaan in bedrijfsverzamelgebouwen;
2. geluidzoneringsplichtige inrichtingen zijn uitgesloten;
3. risicovolle inrichtingen zijn uitgesloten;
4. vuurwerkbedrijven en zelfstandige kantoren zijn uitgesloten;
b. detailhandel in ABC-goederen, grove bouwmaterialen, brand- en explosiegevaarlijke stoffen, landbouwwerktuigen, zonwering, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes, met dien verstande dat bij detailhandel in auto's het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogte 500 m2mag bedragen;
c. detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair, met dien verstande dat het een nevenactiviteit dient te zijn bij bedrijfsactiviteiten in de vorm van productie en installatie en tevens dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 250 m2 mag bedragen;
d. bestaande bedrijfswoningen ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning';
e. exploitatie van kermisbedrijven ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - exploitatie van kermisbedrijven', waaronder wordt begrepen het stallen van bijbehorende voertuigen, opslag, vervaardiging, reparatie en onderhoud van kermismaterieel en bijbehorende onderdelen en administratieve werkzaamheden;
f. hondenpension ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - hondenpension';
g. permanente woonvoorziening ten behoeve van kermisexploitanten ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - permantente woonvoorziening';
h. buitenopslag, met dien verstande dat buitenopslag uitsluitend is toegestaan achter de naar de weg gekeerde bouwgrens;
i. nutsvoorzieningen;
j. aan de hoofdfunctie ondergeschikte verkeers- en groenvoorzieningen, waterhuishoudkundige voorzieningen, nutsvoorzieningen, tuinen, erven en terreinen.
Voor het volledige bestemmingsplan verwijzen we naar www.ruimtelijkeplannen.nl
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 390.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Aanvaarding op korte termijn is bespreekbaar. BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1979 Bouwjaar toelichting Kantoor met bedrijfsruimte Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 276 m² Perceeloppervlakte 906 m² Vrije hoogte 510 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 276 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 8 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 276 m² Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet
Oppervlakte
276 m²
In units vanaf
276 m²
Vrije hoogte
510 cm
Vrije overspanning
6 m

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.