Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Oostwal 245 in Oss 5341 KN

Oostwal 245

5341 KN Oss
Huurprijs € 17.500,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Oss - Oostwal 245 te huur!
Circa 160 m² kantoorruimte

De te huur aangeboden kantoorruimte is gelegen aan de Oostwal 245 te Oss. De Oostwal loopt langs de rand van het centrum van Oss en vormt hiermee de grootste toegangsweg tot het voetgangersgebied.

Oss is een middelgrote stad met circa 90.000 inwoners. Oss ligt tussen de steden 's-Hertogenbosch en Nijmegen en kent...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 160 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Oss - Oostwal 245 te huur!
Circa 160 m² kantoorruimte

De te huur aangeboden kantoorruimte is gelegen aan de Oostwal 245 te Oss. De Oostwal loopt langs de rand van het centrum van Oss en vormt hiermee de grootste toegangsweg tot het voetgangersgebied.

Oss is een middelgrote stad met circa 90.000 inwoners. Oss ligt tussen de steden 's-Hertogenbosch en Nijmegen en kent daarmee een goede bereikbaarheid. Oss is een stad met een gezond en krachtig ondernemersklimaat.

Kantoorruimte
De kantoorruimte ligt op de begane grond en heeft een totale oppervlakte van circa ..... m². De kantoorruimte leent zich met name voor het gebruik als balie-/kantoorruimte. De ruimte beschikt over een riante frontbreedte van ruim 6 meter.

Kenmerken
- de aanwezige indeling met scheidingswanden;
- systeemplafonds voorzien van TL-verlichtingsarmaturen;
- vloerbedekking;
- sanitaire voorzieningen;
- radiatoren;
- pantry.

Parkeervoorzieningen
In de directe omgeving zijn voldoende (betaalde) parkeervoorzieningen.

Bereikbaarheid
Deze kantoorruimte aan de Oostwal is gelegen nabij de belangrijkste verkeersroutes van en naar Oss, Rijksweg A59 vanuit Den Bosch en de A50 vanuit Arnhem en Eindhoven. Samen met de Provinciale weg N329 liggen deze Rijkswegen op korte afstand van de Oostwal. Op loopafstand liggen diverse bushalten en het NS Station waar intercitytreinen met verbindingen naar Den Bosch en Nijmegen stoppen ligt eveneens op loopafstand. De bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als met eigen vervoer is uitstekend te noemen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 17.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 160 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 2,50 excl. BTW Parkeerpl. overdekt 2 parkeerplaats(en) Prijs per overdekt parkeerpl. p/j € 2,50 excl. BTW Diversen Locatie toelichting In het centrum van Oss Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
160 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.